uFeel.me
Приятели
Автор: joysis,  27 август 2011 г. в 11:23 ч.
прочити: 193

 Приятели – сега смълчани жици.

Спасяват всяка крехка птица,

родила се от облак бисерен,

с криле от самота увиснали.

 

Приятели – сега стаени спирки.

Донасят спомени немирни,

в минути нежно пеперудени

усмивката ми да събудят.

 

Приятели - за мен незаменими.

Пътувам с тях в круиз неповторим.

В душата ми са в папката „Любими”.

Приятели – надявам се, че имам!

Радостина Драгоева 

 

 

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me