uFeel.me
Привет, хилядолетие!
Автор: oriola,  15 юли 2011 г. в 11:20 ч.
прочити: 301

Хилядолетие очаквано, привет!
Ела с триумфа на Епоха славна!
Ела с лъчи, дошли сред синева
и завещани много от отдавна!

Хилядолетие, Земята обкичи
със клонки от Дървото на Живота
и нека чуем в химна ти свещен
на Космоса божествените ноти!

Хилядолетие, ще бъдеш Светлина!
Човечеството в труд ще съзидава
щастлива магистрала към звезди,
които ще обича и познава.

Очакваме те в радостен шпалир,
сърцата бият, взират се очите.
Земята те посреща с хляб и сол
усмихната, небивало честита!

                                                                      21.ХІІ.2000 год.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me