uFeel.me
Присъдата на любовта
Автор: rosen_rosen,  3 октомври 2012 г. в 12:53 ч.
прочити: 302


В невидими прегради на сърцето
се ражда любовта ни и тупти,
а после плъзва смело накъдето
отправили сме блянове, мечти.

Връхлитат ни вълните й копнежно,
измиват в нас и мъка, и тъга,
но толкова префинено и нежно,
че даже не усещаме това.

Пробужда тя душите ни и знае,
че честичко се сърдим, и гневим – 
до болка любопитни – да узнаем,
ще срещнем ли любима и любим.

Но отговор не дава наготово.
Не търсим ли със собствени очи,
понякога осъжда ни сурово –
и сладка да е, може да горчи.



    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me