uFeel.me
Приемам изборът за свобода
Автор: tanq_mezeva,  29 октомври 2011 г. в 13:43 ч.
прочити: 476
В очакване
на нещо диво, ново,

различно,
неживяно досега.

Препуска днес
сърцето ми орлово,

в галоп завихрен,
право към мига.


Усетила отново,
че съм жива,

че мога да извършвам
чудеса.

Отворила кафеза си,
излитам...

Пред мен са
необятни небеса
.

С разперени крила,
с подготвен полет,

оттласквам се от
стръмната скала.

Уверена в съдбата,
с птичи поглед,

приемам изборът
за свобода.


    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me