uFeel.me
При раздяла
Автор: apostola,  19 октомври 2012 г. в 20:03 ч.
прочити: 141
По мисъл на Наполеон

И сърцата винаги вървяха
влюбени едно до друго.
А ръцете топли се държаха
всеки път една за друга.

Щом сърцата се разделят
(без значение по чия заслуга)
няма вече смисъл от ръцете
да остават те една във друга.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me