uFeel.me
През времето…
Автор: pavli,  5 септември 2009 г. в 12:38 ч.
прочити: 2793
През времето… преминавам…
родена от безкрайността…
разтворена във цветовете на дъга…
понесла песента на вятъра…
загърната с дантелена морска вълна…
продължавам в безкрайността…
в капка роса… или дъх… или слово…
през времето…   

                                       © Павлина Петрова

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me