uFeel.me
Преобразяване
Автор: uragannnn,  25 юли 2011 г. в 01:10 ч.
прочити: 248
Преобразяване

В ръката си държа мъниста -
от стискане са изпотени,
душата вложа ли им в листа,
от искане са изброени...

21 юли

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me