uFeel.me
Предначертано
Автор: ivelinage2,  25 октомври 2011 г. в 11:08 ч.
прочити: 239


Чувам аз един
далечен зов,
от дъното духовно
идващ,
зовящ ме дъх напред
по пътя си
предначертан
да литна.

Познавам този зов
отдавна -
от детските години -
зове ме винаги,
когато
поспряла съм
за отдих
след трудните години...

Той води ме напред
към трудности,
неволи.
Той дава ми криле
и сила
злото да преборя
и силна
да стигна аз върха.

И после пак,
след кратък отдих,
аз чувам
този мощен вик
и пак по новите пътеки
към следващия връх
живота си
да продължа...

Защо и кой
така записа
живота мой
във записа Акашов
и знам, ще разбера
аз този смисъл
едва когато
върна се в Дома си!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me