uFeel.me
Предчувствие за пролет
Автор: yotovava,  11 ноември 2010 г. в 16:06 ч.
прочити: 222
Зимата ще бъде милостива,
като топъл поглед на жена.
Помолих кротко да се свие
и да изчака пролетта.

Тогава вярвам да узрее
надеждата ми за добро.
Сълзата ми, която тлее,
навътре да намери брод.

Това предчувствие за болка
дано остане само дъх,
когато се стопи с гнева ми
всеопрощаващо снегът.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me