uFeel.me
Пред всеки въпрос
Автор: stormbringer,  25 юли 2011 г. в 16:30 ч.
прочити: 316
Не бягай, приятел, из всички зелени ливади,
отдавна те чакат години на век самота,
там въздухът свеж е, наситен с прохлада,
кой може да каже, че тук си заложил честта
и знаеш, че ти не владееш земята,
ти винаги бил си голямо, наивно дете,
но газиш дълбоко, пресече реката
с мотива, че има защо да растеш,
да, утрото идва, твоето утро,
което напомня, че чува те Бог,
все още в познати полета се луташ,
животът понякога може да бъде жесток,
когато загубиш човека до тебе
и шестото чувство те кара на сън,
ти ходиш, но сякаш че стъпваш по гребен,
а всички портали не водят навън...
Не тичай, приятел, из тези зелени ливади,
земята ти дава със шепи живот,
отгоре те гледат звездите и всички Плеяди,
ти няма да бъдеш откъснат от вятъра плод,
защото прочете поредната праведна книга,
премина поредния шеметен мост
и никога няма да кажеш, че стигаш
пред задните порти на всеки въпрос.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me