uFeel.me
Пред страха
Автор: pavli,  3 септември 2009 г. в 07:58 ч.
прочити: 2340
Крещяли ли сте някога без глас?
И бягали - без смисъл и посока?
Това отскоро правя аз...
Буксуване ли е, страдание или насока?
И вледеняване усещам,
макар кръвта ми да е буйна и гореща...
Оглеждам се в парчета огледало...
Поемам дъх. И слагам точка. И начало...
Нов кръст намирам, за да се разпъна.
И да не мога пред страха да се огъна... 

                                    © Павлина Петрова





***
Всичко е преживяно. Болката е само стих. За всички, на които им е нужен...

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me