uFeel.me
Пред себе си
Автор: ivosla,  12 декември 2007 г. в 00:00 ч.
прочити: 416
Аз сбогом взех си с любовта,
защото мрачна е душата;
там няма слънце за цветята -
тъй дълго е разяждана от суета.
И дъжд там няма за реките,
защото много са сълзите
и все тъй тъжни са очите -
забравили да полудяват в радостта.
А днес, щом падне пак нощта,
аз ще прегърна тишината;
ще сещам сила непозната -
и няма да е празен в мен света.
Но във минутите усамотени
душата ми от глад ще стене;
в безбройни мигове несподелени
ще се стопява бавно младостта

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me