uFeel.me
Пред Бъдника
Автор: pavli,  15 декември 2009 г. в 20:16 ч.
прочити: 2215
В жаравата захвърлям трудни думи -
да осветят пътека нова,
а делничните ни безумия
на прошка да отворят порта.

Събуждане да звънне. И в душите
белязаните тръпки да възкръснат -
харизма пращат ни дедите
и светлина във всички клетки се разпръсква.

                                                © Павлина Петрова

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me