uFeel.me
Позволено от вятъра…
Автор: pavli,  9 март 2009 г. в 15:00 ч.
прочити: 2689
Без рана… няма как да надскочиш себе си…
Дума спестена няма как да повториш…
Предизвикваш тишината…
и чуваш ехото на мислите си…
до следващата глъчка…
до следващия ад…
когато пак ще станеш рана…
А вятърът ще докара
пречистващи облаци…
ще разпери спасителна дъга… 

                                              © Павлина Петрова

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me