uFeel.me
Позиция
Автор: LynManSon,  20 април 2005 г. в 00:00 ч.
прочити: 341
Дали трябва да пия? -
днес това е
въпросът специален,
съкратен,опростен
и единствен
в човекът,
който иска да пие,
но пие за онзи,
когото
забравя покварен
в забавна омраза...

Той пие, не пее обаче
защото не може да пее,
той пие и срича
от страх да говори-
той спира
да слуша, да вярва,да чувства,
защото да спре означава
да пие,
без да задава въпроси...

Пиян търси друг
в сроден по мъка
да пият,
да пият,да плачат
за бреме във време
безделно, без цел
назовани стоици,
без орден войници,
със анонимни,
безгласни позиции...

Народ с история-велик народ,
народ за вот,народ-робот...
Народ свободен,
но пиян,
напит,измамен...

Във църкви и във манастири-
пиян не си ли-
ти нямаш място там-
във Божият им храм...

"Пияни ли? Ми нека пият,
да,да пият!Нека!
TРЯБВА!...”

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me