uFeel.me
Поздрав за татковците, които изоставят семействата си
Автор: leonardo,  15 август 2009 г. в 18:57 ч.
прочити: 226
Пусти ли са улиците ти сега,
щом погуби детските мечти?
Лесно ли се връщаш вечерта,
без да зърваш техните очи?

Знаеш ли къде е „у дома”?
Чуваш ли ги босите души?
Пееш ли си песничка с уста
в огледало, пълно със сълзи?

Лесно ли заспиваш през нощта
вечно плувнал във лъжи?
Идват ли кошмарите в съня –
спомени за детски дни?

Жив ли си, или не си сега?
Май не знаеш сам, нали…?
Дяволът е твоята звезда –
помоли го – той да ти прости.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me