uFeel.me
Потоп
Автор: Andromaha,  12 април 2010 г. в 22:16 ч.
прочити: 432
И пиеше, ядеше с блудници,
със бирници и хора зли,
събираха се слепите и куците,
но не за да ги изцери.

Слепците му плетяха примка,
от тръни... да го ослепят,
от патерици хромите-бесилка,
че бе им нарушил сънят.

Кървеше бялата му дреха,
Небето стискаше зъби,
изливаше горчилка без утеха.
Потопът беше от сълзи.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me