uFeel.me
Последен шанс
Автор: emili85,  9 юни 2009 г. в 23:19 ч.
прочити: 206

В този свят всеки бърза за някъде.
Кой за пари.
Кой за слава.
Или пък за имидж.
Всички тичаме да сполучим.
Но замисляме ли се за нашите любими същества?
Какви са взаимоотношенията ни?
Защото идва ден,
когато наближава последния шанс.
Последен шанс за:
прошка/ усмивка/ прегръдка.
Защото пред смъртта всичко изгубва фокус.
Пари винаги ще има.
Но не винаги до нас
ще бъдат любимите ни същества.
Не изпускай последния шанс!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me