uFeel.me
Понякога...
Автор: pavli,  31 май 2009 г. в 11:09 ч.
прочити: 2327

Понякога искам да бъда отчаяна,
за да ми връща Бог вярата...
Понякога искам да извърша грях,
за да усетя сладостта на прошката...
Понякога искам да закрещя,
за да заглуша виковете на мълчанието...
Понякога искам да заплача,
за да можеш да попиеш сълзите ми...
Понякога искам да съм слаба,
за да ме заслониш в прегръдката си...
Понякога искам да се заблудя,
за да те следвам уверено...
Понякога...    

                      © Павлина Петрова

                         \"Изплетени пътеки\" - 2008

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me