uFeel.me
Понякога
Автор: tonia_borisova,  25 юни 2011 г. в 23:55 ч.
прочити: 248

Понякога Животът ни прилича


на празен, изпочупен шкаф -


висят олющени вратите


и целият е в прах…


Ненужен е и явно вече


секирата ще се върти –


едно огнище в хладна вечер


във нечий дом да запламти! 


Замахваш… В този миг обаче,


нещо скръцва в шкафа.


И чуваш – ДЪРВОЯДЪТ плаче


забравен и уплашен.


И ето, че увисва брадвата…


Тъй мислим – до последно,


че има за какво да страдаме,


че още сме потребни.


1994г., София


Из книгата \"Тайнства\"

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me