uFeel.me
Половинвековен
Автор: tanq_mezeva,  26 юни 2012 г. в 23:28 ч.
прочити: 550

Мъжът на петдесет /звучи ли много?!/,
за някои дами, странен може би,
особено за тези, с поглед влажен,
най-влюбени в суетността, уви!

Дори и да звучи половинвековна,
това е възрастта на любовта,
в която и мъжете, безусловно,
я търсят и намират, при това.

Не смятам, че мъжът е \"бита карта\",
че стигнал е до \"края на света\".
Животът му, макар не залъгалка,
го сюрпризира с някоя мечта.

Мъжът на петдесет дърво е с корен,
разлистил клони, търси светлина.
Не влиза във интриги и не гони,
ни слава, ни Михаля, а следа.

Уж стъпил си е здраво на нозете,
но често му порастват и крила.
Мъжът, половинвековен, разберете,
мъдрец е, със тинейджърска душа.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me