uFeel.me
Поливам незабравките в очите...
Автор: feia,  5 юли 2011 г. в 10:07 ч.
прочити: 369
Поливам незабравките в очите,
без време няма да изсъхнат.
С криле дарявам порива да литне -
жар-птица към простор без дъно.

С дъха си сгрявам вярата да живне.
Без нея знам - не съм честита.
Стихия - любовта ми чак прелива -
река, излязла от корито...

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me