uFeel.me
Полет (2)
Автор: Slaveya,  23 януари 2009 г. в 11:12 ч.
прочити: 323

Всичко в

този свят

я заблуди!

Загадъчно

потъваше

в себе си!

Ужасът

и

страхът

от сиво ежедневие

я отврати

и отегчи!

И болката

се появи...

... превърна се

в яростна

и безкомпромисна!

 

Тогава

тя

изпита

жажда...

... жажда за живот!

 

С полета

на пеперудени крила

от този свят,

Душата

излетя!

 

И дълъг беше

полетът!

 

Уморена,

кацна

в свят от

цветна тишина!

 

Цветята

в нея

носеха

ухаен аромат...

... аромат

на безметежност,

красота,

хармония

и светлина!

 

В този

цветен свят,

Душата се спаси...

... отново

заживя

и повече

не полетя!

 

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me