uFeel.me
Поисках
Автор: feia,  5 юли 2013 г. в 09:07 ч.
прочити: 341
Поисках да съм още тук,
където всичко е нетрайно,
да възприема всеки звук,
отекващ в мен като камбана,
да запечатам всеки цвят,
дарил палитра на дъгата,
да съхраня мига крилат,
ефирно изтъкан от вятър,
да вляза във душата-храм
с трептяща в тишината лира.

А може би съм вече там,
където Вечността извира...

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me