uFeel.me
Почети любовно
Автор: mari_et,  18 юни 2011 г. в 10:27 ч.
прочити: 379
Измислям те

във себе си...

от най-красивите си спомени.

Измислям те...

и знам, че си реалност.

Мигът във който те погледна-

живото във теб прелива...



Измислих те

от всичко най-красиво.

От Любовта

създадох ти Душата...

За да имаш

мен във себе си...

За да ме помниш...

Да имаш път

през който да се връщаш

обратно към Дома

и Любовта ми.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me