uFeel.me
По стъпките на мъртвите
Автор: worm,  6 ноември 2010 г. в 16:54 ч.
прочити: 210
Самата смърт ме пази,
когато и да тръгна
по пътя на безсмъртните.

Самата смърт ме мрази,
когато бавно стъпвам
по стъпките на мъртвите.

Самата смърт не помни
кога и как се срещнахме
в пространството на смъртните.

Самата смърт не може
от гнева ми да предпази
първородните и чистокръвните.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me