uFeel.me
По-добрите дни
Автор: vesselin,  22 септември 2010 г. в 14:34 ч.
прочити: 460
Минавал съм по този път отдавна,
а още помня крачките до нас
и улицата тясна с тротоара,
които са се слели с мойто аз.

Познати са ми храстите с тревите,
напомнят ми за минал мой живот
и сякаш пак завръщат се мечтите
от времето преди да стана роб.

Тук всеки ъгъл носи хубав спомен,
а мирисът напомня за дома;
как мило ми е, пак съм волен,
тъй както бях преди да се родя.

Изгубен бях, но тук ще се намеря
във спомена какъвто бе преди
и пак в ръцете с радост ще приема
ключа със вяра в по-добрите дн
и.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me