uFeel.me
Пластове
Автор: pavli,  24 януари 2010 г. в 09:06 ч.
прочити: 2098
Въпроси пърхат до пресядане
във всичките прострени нощи...
И мрежата безумно мятаме,
почти в безвремие се молим...
А тя ни е оплела... Не съзнаваме.
Въпроси... Търсим оправдание...

Но зрънцето емоция пониква
в душата набраздена…
Грижливо го отглеждаме.
Възраждаме се и опълчваме
на трудните моменти…
И дишаме… свободно…

И сме част от нещо истинско,
което ни е променило…

                                  © Павлина Петрова

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me