uFeel.me
Перла
Автор: ivomir,  30 януари 2005 г. в 00:00 ч.
прочити: 409
В дълбочината на болката
споделяме виното
от искрящата чаша,
препънала мечтите към перлата,
затоплена от горяща страст,
отразила желанието
на милион песъчинки,
заровени в плажа-
милион студени жълти,
стъклени кристали,
попили кръвта на мидите,
раждащи перли-
споделена любов,
потънала в глъбините на
пеливата чаша вино.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me