uFeel.me
Пътят на една Скитница
Автор: sui4i_bel,  20 март 2012 г. в 21:56 ч.
прочити: 203

Скитница съм…

Нозете ми са изранени

от безкрайният извървян път…

Началото му –крие се някъде,

в зората на времето…

Краят му – чезне отвъд хоризонта…

Пътувам… в търсене на себе си…

И откривам – частица по частица,

изгубените части от мен,

в хората наоколо…

Отразявам се в усмивките им,

в очите им се вглеждам…

Срещаме се и се разминаваме…

Накрая – остават само следите ни…

Следите по един прашен дълъг път…

…Пътят на една Скитница…

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me