uFeel.me
Пътека назад
Автор: Amenscha,  23 октомври 2011 г. в 11:52 ч.
прочити: 415
Не намирам през времето брод
да се върна в онези години
на безгрижен и сладък живот,
с дъх на лято и зрели малини,

на очакване, смели мечти,
за победи натрупали сили,
в дни огрени от топли лъчи,
страховете наивно надвили.
 
Ще помогнеш ли? Дай ми ръка,
да прескочим реката от време,
да намерим онези крила,
дето нямаше кой да ни вземе.
 
Не намирам пътека назад.
Всъщност, няма такава пътека!
Няма смисъл да дирим обрат.
Потърсете си друга утеха!

 

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me