uFeel.me
Път....
Автор: Meridy,  4 октомври 2011 г. в 21:58 ч.
прочити: 364
В живота всеки сам избира пътя си.
Път, по който той върви, върви, върви...
Ако носи щастието и радостта във себе си,
то той навсякъде, където и дае от светлина ще блести.
Ако мрак и тъмно е в душата му,
то дори и в Рая да отиде - пак ще има за какво да тъжи...

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me