uFeel.me
ПРОВОКАЦИЯ - 2
Автор: idan,  13 ноември 2012 г. в 19:13 ч.
прочити: 208
Петно разлято,
подредена витрина,
опънати дънки,
пируети въздушни,
гълъб завихря,
изява желателна,
девойката да целуне.

Чаша блестяща,
от поглед намръщен
се пръска.
Кой ще изпие
напитката разлята...

Таван огледален,
отразена картина,
разгорещена целувка,
разголеност,
пиеща наслада.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me