uFeel.me
ПРОШКА
Автор: Anahid,  6 март 2011 г. в 09:25 ч.
прочити: 320
Да поискаме прошка в този ден, тук, сега
и потърсим смирение в устоите Божи;
а душата ни гневна - като буйна река -
да намери покой в лабиринта си сложен.

Тежки казани думи от сърце да простим
и пречистиме зло в ритуални огньове.
Всяка болка и грешка със любов да платим,
за да стане животът по-малко греховен.


Да си кажем „Прощавай\", да налеем в бокал
капка обич в сълза, без която не можем...
Щом на себе си прошка първо всеки е дал -
ще надвие доброто дори у безбожник.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me