uFeel.me
...ПРЕЗ МИГЛИ...
Автор: MARIYANA,  25 октомври 2012 г. в 15:16 ч.
прочити: 629
Обичам безкрайно спокойните утрини,
в които тревата се чува как диша,
които изтриват по мен всичко счупено,
които дивят ме и стихове пиша.

Обичам до болка най-тихите залези
увили в прегръдка мига на покоя.
Пресяла доброто, а злото забравила,
в тях чувствам душата си истински моя.

Обичам надеждите, скрити зад ъгъла
и стръка \"мечти\" потопен на прозореца,
обичам усмивките - мене потърсили
и кротките спомени - мен заговорили.

Обичам да чувствам крилата на птиците
довеяли в миглите полъх копнежен.
Чрез тях нереална съм, но и съм истинска,
чрез тях осъзнавам, че просто живея!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me