uFeel.me
ПРЕДАДЕНА ДУША
Автор: MARIYANA,  4 юли 2010 г. в 18:17 ч.
прочити: 855
Кажи, приятелю, какво се прави,
когато казваш \"сбогом\" на душата?
Така на улицата ли да я оставя?
Да я подпра напреко на вратата?

Бележка да оставя ли отгоре?
Или пък панделка да сложа за украса?
Или направо през прозореца отворен
да я изхвърля и да я поеме вятър?

Да й прекърша ли преди това крилете?
/ще го направя за удобство чуждо/
И огъня ще изгася. Защо да свети?!
Нима на някого ще бъде нужен?!

Предлагам я с гаранция за годност
и със упътване за употреба.
Ако си опитен с души подобни,
кажи ми колко мога да й взема?

Не бих се пазарила, но си струва:
душа продавам - важно нещо!
С парите взети мисля да пирувам-
дано ми стигнат за тамян и свещи!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me