uFeel.me
"ПРАВИЯТ ПЪТ"
Автор: tinarosivoice,  22 май 2009 г. в 21:08 ч.
прочити: 277
Криволичим
напред - назад,
нагоре - надолу,
поведени неосъзнато
по път непознат...
Стремглаво се блъскаме
и суетно лъскаме,
размахали закърнели криле,
падаме по път назад...
На заблудата в чудото
лутаме
и чернеем в егото на власт!..

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me