uFeel.me
ПОСПРИ
Автор: hadjito,  12 май 2011 г. в 13:22 ч.
прочити: 241
ПОСПРИ


Поспри!
Седни и почини.
Заслушай се
на мирозданието в пулса.
Ще чуеш
как отреденото ти време
гребе с веслото си широко
в морето на живота.
Постой
без път
и без посока.
Понякога
така е най-добре -
когато пътят те намира.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me