uFeel.me
ПОРАСТВАМ
Автор: tanq_mezeva,  22 януари 2012 г. в 20:38 ч.
прочити: 526

Пораствам аз... не остарявам,
макар че трупат  се годините.
Бавно, постепенно просребрявам,
но младост блика от очите ми.

Избрала  пътя ...помъдрявам.
Издига се духът ми  катедрално.
А опита събран... раздавам, 
на всички дирещи сакралното. 

Раздавам  обич... доброволно.
Дарявам знанията си. Увличам. 
Уроците житейски... ореолно,
във истини воални аз обличам.
 
Пораствам да.... не остарявам,
да се старее, знам, е много лесно.
По-трудно е, че...  съхранявам
детето, гледащо към вечното

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me