uFeel.me
ПОХОТ
Автор: ivelinage2,  4 април 2011 г. в 12:30 ч.
прочити: 273

ЦИКЪЛ СТИХОВЕ: СЕДЕМТЕ СМЪРТНИ ГРЯХА

         ПОХОТ

За секс по всяко време

хора има винаги готови

и не подбират  младо, старо -

достатъчно да му е арно...

 

За чувства тука кой говори,

туй бабини са деветтини,

туй отживелици са стари -

модерни сме и сме си диви.

 

Желания първични утоляват

дори с деца, които не разбират,

на ленти снимат и разпространяват

порнофилми и даже не подбират.

 

Щом търсене го има на пазара -

ще има и предлагане, разбира се,

ще има издевателства и сводства,

плътта ще се продава  и на показ.

 


    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me