uFeel.me
ПОДАРЕТЕ МИ...
Автор: svetlin,  29 април 2013 г. в 14:38 ч.
прочити: 256
Запазете и за мен мъничко душа,
изгубил съм аз своята, нейде, по света.
Загубил съм сърцето си и свойта доброта,
забравил за приятели мислейки за Вечността.

Дарете ми, моля, красотата на света,
да прогледна искам, да я видя с моите очи.
Да ги видя добродетели няколко сега,
за да е спасен за мен света.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me