uFeel.me
ПО ПЪТЯ НА ИЗКУСТВОТО
Автор: tinarosivoice,  24 октомври 2009 г. в 13:38 ч.
прочити: 298
Отново поглеждам вглъбено
отвън навътре в мен
и търся красивото,
пропъждайки негативи...
Любовта към света
в съчетано съзнание с чувството
се връща към мен
като част от това мироздание
по пътя на изкуството.
Талантът не ми принадлежи.
Той е дарът от Бога,
който за други дължи
на труда ми залога.
Някой ден радостта
в други очи на вечността
за изявата ще плати
с живата красота!
Това е вярата ми
в Любовта!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me