uFeel.me
ПЕРПЕТУУМ МОБИЛЕ
Автор: Liliyanaandreeva,  13 март 2011 г. в 19:41 ч.
прочити: 285
Светлината е път,
свободата е бяла,
пепел от плът,
тъдява живяла…

Прелест бяла,
божествено цвете,
живота създала,
стрък в снеговете…

Лебедова токата,
звезден блясък,
бяла фрегата
и морския пясък…

Вечна идея,
вечна материя,
бяла алдея,
перпетуум батерия…

Великият творец
мисълта владее –
в звезден дворец
за обич копнее…

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me