uFeel.me
"ПЕПЕРУДИТЕ\"
Автор: aza_9,  1 юли 2011 г. в 07:50 ч.
прочити: 160
С ПРИВИДНА НЕВИННОСТ,
ПЕПЕРУДИТЕ СИ ПЪРХАТ...
НЕ Е САМО ПРИВИДНОСТ,
ТЕ НАИСТИНА... ХВЪРКАТ...

И НЕ ЗАЩОТО ЗАБЛУЖДАВАТ,
ТОВА Е ТЯХНОТО ЛЕТЕНЕ!
КАКВОТО СИ ИМАТ- ОТДАВАТ,
ПЪК КОЙ, КАКТО ГО ПРИЕМЕ.

ПОЗНАВАМ МЪЖЕ, КОИТО
ПСУВАТ ГРУБО ПЕПЕРУДИТЕ,
А ТАЙНО ЧЕСТО ПРИБЯГВАТ
НА ПЕПЕРУДИ ДО УСЛУГИТЕ...

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me