uFeel.me
ПАТОЛОГИЧНО В СЪЩНОСТ
Автор: tinarosivoice,  4 април 2009 г. в 19:40 ч.
прочити: 274
Болни хора разнасят зараза

по-страшна и от проказа...

пространствено  се  разширяват в множество

да те превърнат в истинско нищожество...

Низки сластно - нападат  те  страстно -

очернени същности дебнещи властно...

Големи крила  са ти нужни,

 да останат завинаги чужди

и щит огледален насочен насреща

нападащо хладно да ги посреща...

На летящите с бели криле

е лесно да ги изцапат,

а катранът полепва добре

и край на летенето - падат...

Затова горе има Небе...

над скалите високо - далеч

от мазутния  пясъчен бряг

на едно замърсено море!





    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me