uFeel.me
Отвори се врата
Автор: tanq_mezeva,  28 юли 2011 г. в 08:27 ч.
прочити: 501
Внезапен порив, импулсивно...
душата като с  ураган заля.
Спря времето ни експанзивно.
Часовникът внезапно онемя.

Пренесе ни назад, когато
летяхме с влюбени крила.
Усмихна  се  на наш`то  лято,
пробляснаха очи от младостта.

Изригнаха за миг  вулкани,
изтласкани от приливна вълна`.
Забравили  стоте си  рани,
преглътнахме горчивата сълза.

Целувката... с разтърсващ порив,
обърна колелото и запя...
Безумна песен за простори.
Отвори се залостена врата.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me