uFeel.me
Отново
Автор: emili85,  3 юни 2009 г. в 22:43 ч.
прочити: 191
Отново тук сме всички събрани.
Но теб те няма.
Само ти липсваш на трапезата.
Тръгна си ти,
оставяйки ни надеждата,
 че един ден отново ще се видим
и ще бъдем заедно завинаги.
Дотогава ти оставаш
със нашите чувства,
в нашите мисли
и в нашите сърца,
 защото скъп си ти за всички нас.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me