uFeel.me
Отиде си...
Автор: dufi,  21 август 2009 г. в 14:55 ч.
прочити: 342
Крясъци на птица раздират душата му сломена
на топка се е свил животът му сега 
загубил всичко в себе си,
във любовта новородена и отгледана от тях
Сега проклина цялата вселена...

Целият му свят за миг се срина...
Очите му прободени с онази сол 
не виждат, и ушите му не чуват 
нищо... само като лента се върти 
онази  нейната усмивка...

Загуби най-ценното, което има...
смисъла и въздуха на своята душа...
Изгуби я, така от Господ е наказан,
задето неоценена си отиде тя...



    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me