uFeel.me
От опитите за летене
Автор: rudin,  7 април 2011 г. в 00:21 ч.
прочити: 186

Когато мислех да открия
природата около мен,
изригна демонска стихия
и аз за дълго бях сломен.

Пораснал, вече се почувствах
владеещ хора и съдби,
а аз дори не бях и вкусвал
горчилката на сто беди.

В стремежите си пред нещата
да преоткривам как светът
е сътворен от мисъл свята
и еволирал в своя път,

от опитите за летене
оставам на земята глух
и сляп за толкоз мигновения,
безплътен, странстващ като дух.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me