uFeel.me
От нищото
Автор: pavli,  5 август 2009 г. в 07:39 ч.
прочити: 2202
Преминават през мен урагани и бури,
оцелявам сред интриги и хули...
Изтърпявам плесници и грубости
от живота мъдър и суров...
Кодирам в гените своите истини,
за да ги предам с любов...

Многогласни мелодии се разливат в душата...
И вятър разнася ги... в нищото...
За да изригне атомът в него
и промени съдбите... Огнището
да разрови и... смисъла...
А аз да се раждам истинска!

Но не стига звездите моят ръст -
просто жена съм... без видима възраст... 

                                           © Павлина Петрова

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me